Complete Misery

VH16-043-0050


Complete Miseryn kuvat © Gál Ildikó

Kutsumanimi Missi Syntymäaika, -paikka, ikä 22.05.2007, Ruotsi, 26-vuotias
Rotu Ruotsalainen puoliverinen Sukupuoli Tamma
Väri Ruunikko Säkäkorkeus 165cm
Koulutus Vaativa A, 130cm, CIC2 Painotus Yleispainotus
Kasvattaja Jacob Svensson EVM Omistaja Cherry, VRL-12299

2 Star Prospect (910p)
Preferent -mare (57%)

Luonteeltaan Missi on varsinainen kuumakalle. Se kerää energiaa jo yhdestä vapaapäivästä ja löytää kimmokkeen hölmöilylle mistä vain. Kiltti tamma kuitenkin on kuin mikä, se ei vain aina muista jaloissansa hyörivää hoitajaa, joten saattaa vahingossa tulla talloneeksi tämän. Kun hevosta käsitellessä on koko ajan hereillä, ei pitäisi kuitenkaan ongelmia olla Missin ollessa varsin miellyttämisenhaluinen hevonen.

Käsiteltäessä Missi on varsin kiltti joskin hieman sählä tamma. Hevosella on tapana hamuilla jotain suuhunsa, tai sitten se saattaa esimerkiksi vain pyöriä ympyrää tai hirnua taukoamatta. Tamma todellakin on vetopaniikkinen, joten sitä ei voi sitoa kiinni mihinkään muualle kuin hevosautoon. Missiä ei kuljeteta trailerissa sen saamien kohtausten takia. Hieman säikkykin puoliverinen on, mutta useimmiten esitykset juontavat juurensa tamman patoutuneeseen energiaan.

Ratsastaessa Missillä on niin liikettä kuin vauhtiakin, joten aloittelijoiden ratsu se ei missään tapauksessa ole eikä koskaan tule olemaankaan. Ratsu on varsin potentiaalinen, mutta hieman epäonnisen elämänsä aikana on tamma tainnut saikkuilla enemmän kuin kilpailla, joten taidoiltaan ei hevonen ole erityisen vaikuttava - ainakaan vielä. Yrityksen puutteesta Missiä ei voi moittia, joskin kyllästyessään muuttuu ratsastus nopeasti aikamoiseksi pelleilyksi.

Esteiden puolella tämä hevonen on aivan mieletön tykki. Jo nuorena irtohypätessään on tamma ylittänyt taloja, eikä tekniikka tai potentiaali ole laskenut vuosien saatossa ollenkaan. Heti kun Missi pysyy ehjänä, on siinä varmasti varteenotettava kilparatsu isoille radoille, jonka takia tamma tallille hankittiinkin. Metsän siimeksessä Missin säikkyminen nousee kaikkein suurimmin esille, sillä rauhallisesti edetessä sillä on aikaa huomata vaikka ja mitä. Siksi erityisesti maastoon tamma tarvitsee kokeneen ja rauhallisen kuskin.


Suku & jälkeläiset

i. Complete Jerk EVM
swb, 172cm, trn
ii. Mister Messy EVM
fwb, 169cm, tprn
iii. Midnight Mistake EVM
bwp, 166cm, sysrt
iie. Live Only Once EVM
swb, 170cm, vrn
ie. Feel Free EVM
trak, 175cm, m
iei. Big Prize EVM
trak, 176cm, mkm
iee. Zequitita EVM
trak, 170cm, klm
e. Fan of All EVM
kwpn, 162cm, klm
ei. Especially Entire EVM
trak, 160cm, rnkkm
eii. Entire Oxygen EVM
old, 163cm, rnkm
eie. Abandoned Love EVM
trak, 160cm, vrt
ee. Flavour IV EVM
hann, 155cm, m
eei. Astalomana EVM
hann, 160cm, m
eee. Benz Benz EVM
old, 162cm, vrn

i. Complete Jerk, tallilla lähinnä Erkkinä tunnettu suurikokoinen puoliverinen ehti elämänsä aika kilpailla vähän kaikkea. Se kunnostautui esteillä aina 160cm tasolla saakka, tanssahteli kouluradoilla joitain Vaativa B:n tasoisia ohjelmia sekä kilpaili voitokkaasti satunnaisia kenttästartteja, suurimpia aina tasolla CIC3. Ei siis liene ihme, että ori oli hyvin haluttu tammojen keskuudessa, vaikkei se rakenteeltaan tai luonteeltaan ollut aivan ideaali. Orin kunto romahti kuitenkin nopeasti sen ollessa vain 13-vuotias, joten se päädyttiin lopettamaan eläinsuojelullisista syistä. Myöhemmin ruumiinavauksessa selvisi Erkin kuolinsyyn aiheuttajaksi orin laitumella kasvaneet myrkkykasvit, jotka lamaannuttivat terveen hevosen hermoston vain parissa viikossa.
ii. Mister Messy oli estepainotteinen yleishevonen, joka hyppäsi parhaimmat kautensa aina 160cm tasolla saakka. Lisäksi se starttasi muutaman kenttäkilpailun ja vanhoilla päivillään johdatteli vielä junioriratsastajansa Vaativa A -tasolle saakka kouluratsastuksessa. Rakenteeltaan Messy oli ehta urheiluhevonen, kevyt ja hyväjalkainen. Messylle jäi parikymmentä jälkeläistä, mikä on harvinaisen vähän hyvälle orille. Messyn kasvattaja-omistaja halusi kuitenkin pitää orin jälkeläisten määrän vähäisenä, jotta niiden arvo pysyisi ylhäällä. Huhujen mukaan ori varastettiin ulkomaille sen ollessa 18-vuotias, mutta virallisissa papereissa sen väitetään kuolleen samana vuonna.
ie. Feel Free oli estehevonen, jollaista ei joka päivä tulekaan vastaan. Hevosella oli takapäässään tavattomasti voimaa ja se kilpaili paitsi 160cm-tasolla myös useana vuonna puissanceluokissa. Feen korkeushyppyennätykseksi jäi lopulta voimaan hurjat 264cm, jollaisesta kilpakumppanit pystyivät vain haaveilemaan. Kaksitoistavuotiaana Fee siirtyi siitoskäyttöön ja se ehti saada hurjat kahdeksan jälkeläistä ennen lopetustaan 24-vuotiaana. Tamma periytti jokaiselle jälkeläiselleen loistavaa estetekniikkaa ja hurjaa potentiaaliaan, joka takasi sen suosion orinomistajien keskuudessa.
iii. Midnight Mistake oli sukunsa paras kilpahevonen, jolle jäi kyseenalaistamatta kymmeniä ja taas kymmeniä jälkeläisiä. Ori hyppäsi voitokkaasti jopa seitsämän kautta tasolla 160cm, jonka lisäksi se kisasi muutaman kauden matalemmissa korkeuksissa. Middie ei ikinä startannut kenttää tai kilpaillut tavoitteellisesti kouluratsastuksessa, mutta luonteensa, rakenteensa ja koulutuksensa puolesta sillä olisi ollut täydet mahdollisuudet siihenkin. Middie lopetettiin 21-vuotiaana nivelrikon aiheuttamien pahojen kulumien vuoksi.
iie. Live Only Once eli tutummin Online ei ikinä ehtinyt kunnostautua ratsuna peruskoulutusta pidemmälle, sillä se päätettiin jo nelivuotiaana astuttaa. Varsomisessa sen jälkeiset eivät irronneet normaalisti, josta nuorelle tammalle seurasi paha kaviokuume. Online ei enää kyennyt palaamaan ratsun rooliinsa, joten se päätettiin riskeistä huolimatta astuttaa uudelleen. Lopputulos oli sama kuin ensimmäisen varsan kohdalla ja tällä kertaa Online kuoli kasvattajan käsiin jättäen varsan orvoksi. Koulusukuiselle hevoselle jäi maailmaan kaksi orivarsaa, jotka molemmat menestyivät myöhemmin kenttäratsastuksessa. Tamman kasvattaja sen sijaan todettiin syylliseksi eläinsuojelurikokseen ja eläimen heitteillejättöön, jonka seurauksena Online jäi hänen viimeiseksi hevosekseen.
iei. Big Prize oli täyssisarensa Big Eventin kanssa täysin samasta yhdistelmästä. Biggie oli juuri sellainen hevonen, kuin sen kasvattaja uskalsikin sen sisaren tulosten perusteella toivoa. Ori oli synnynnäinen hyppääjä, se oli rohkea ja omasi matkaavoittavan laukan. Hevonen kilpaili ehjiä kausia 160cm tasolla voittaen 40% kaikista kilpailuista koko uransa aikana. Jo pelkästään hevosen lukuisat voitot GP-tasolla takasivat tammojen määrän ja Biggielle jäikin lähemmäs 60 jälkeläistä, joista yli puolet nousi kilpailemaan isänsä kanssa samalle tasolle. Ori lopetettiin vasta 35-vuotiaana vanhuuden tuomiin vaivoihin, aiemmin siitä ei raaskittu luopua.
iee. Zequitita oli vuosikymmeniä kestäneen estehevoskasvatuksen lopputulos, varsin onnistunut sellainen. Tamma kilpaili useita kausia 160cm tasolla ja ehti silti tehdä myös kymmenen varsaa. Zita oli jo varsana Kyvyt esiin -tilaisuuden paras estevarsa, eikä se myöhemminkään jättänyt palkintopöytiä tyhjentämättä. Tamma ehti lyhyen mutta tehokkaan uransa aikana saavuttaa myös laatuarvosteluissa ykköspalkinnon ja myöhemmin vielä kunniamaininnan jälkeläisistään. Tamma lopetettiin lopulta 20-vuotiaana jännevaivojen alettua vaivata hevosta, mutta sen jälkeläiset jatkoivat emänsä kanssa samoilla linjoilla.

e. Fan of All eli lyhyemmin Fanni on koulupainotteinen yleistamma. Kun se astutettiin Complete Jerkillä oli ajatuksena kenttähevonen, johon Fanni toisi kouluhevosen geenit. Sellainen Missistä tulikin, ei vain aivan halutulle tasolle saakka. Fanni itse kilpaili uransa huipulla Intermediate II -tasolla ja hyppäsi silloin tällöin kilpailuissa 100-110cm luokkia. Kilpauransa jälkeen tamma teki useita varsoja, joista parhaiten menestyneimpiin Missi ei aivan kuulu. Nyt vanhoilla päivillään Fanni on siirtynyt eläkkeelle myös siitostoiminnasta ja se viettää leppoisia eläkepäiviä niin sanotussa vanhusten turvasatamassa.
ei. Especially Entire oli upealiikkeinen kouluori, joka esitteli lennokasta raviaan ensimmäisen kerran jo heti syntymänsä jälkeen. Hevosen ura oli nuoresta pitäen nousujohteinen ja kymmeneen ikävuoteen ehtiessään se kilpaili jo Grand Prix -tasolla. Vuotta myöhemmin se oli jo noussut kansan sydämiin ja voitti lähes kaiken mihin se otti osaa. Vielä vuoden myöhemmin orista oli tullut elävä legenda, joka alkoi pikkuhiljaa siirtyä enemmän siitosorin rooliin. Vielä 20-vuotiaanakin se esitti oman juhlakiertueensa näyttäen maailmalle, ettei se ollut menettänyt otettaan touhuun. Kuollessaan ori oli 25-vuotias ja vielä vuosi sen jälkeenkin sille syntyi kymmeniä jälkeläisiä. Vielä tänäkin päivänä lähes jokaisen kärkihevosen suvusta löytyy tämän hevosen nimi.
ee. Flavour IV oli pienikokoinen tamma, mutta muuten hevonen ei jättänyt mitään arvailun varaan. Sen liikkeet korvasivat hevosen pienuuden kaksinkertaisesti, ja luonteeltaankin tamma oli täyttä kultaa. Flammi teki loistokkaan kisadebyytin kouluradoille jo nelivuotiaana, ja jatkoi siitä nousujohteista kulkuaan kohti huippua. Hevosella olisi riittänyt potentiaali aina GP-radoille saakka, mutta tarhassa loukkaantumisen jälkeen hevosen tasoksi jäi lopulta Intermediate I. Koska Flammi ei enää kestänyt ratsastuskäyttöä etujalan sääriluun murruttua neljästä kohdasta, päätettiin se siirtää ennenaikaisesti siitoskäyttöön. Flammi ehti saada useita varsoja, ennen kuin se päätettiin kuopata parempien tieltä vain 14-vuotiaana.
eii. Entire Oxygen oli pääasiassa siitoskäyttöön hommattu kouluhevonen. Se kilpaili kyllä jonkin verran tasolla intermediate I - Grand Prix, mutta missään kissanristiäisissä hevosta ei sen enempää koskaan käytetty. Vieraita tammoja Oxy ei astunut, mutta omistajansa tammoja kyllä säännöllisesti vuosittain. Nopeasti orille löytyikin parhaiten sopivimmat koulutammat, joiden jälkeläisistä nousi kouluratojen hallitseviä kuninkaita ja kuningattaria. Oxy lopetettiin 18-vuotiaana sen alkaessa olla liian vanha siitosorin rooliin.
eie. Abandoned Love oli yksi Entire Oxygenille tarkasti valikoiduista tammoista. Tallinimeä Abba totellut tamma kilpaili itsekin nuorempana, pääsääntöisesti intermediate luokkia. Tamma kokeili hetken myös estehevosen uraa, mutta sukunsa ja rakenteensa puolesta se oli aina enemmän kouluhevonen. Oman kilpauransa jälkeen Abba sai keskittyä siitostamman rooliin, johon hevonen sopikin täydellisesti. Tamma oli leppoisa emätamma, jolla uskalsi huoletta tehdä varsan lähes vuosittain. Maailmaan jäikin peräti kymmenen jälkeläistä tästä kauniista hevosesta, ennen kuin se lopetettiin vanhuuden vaivoihin 21-vuotiaana.
eei. Astalomana eli tutummin Asto oli pienikokoinen hevonen, jonka elämä ei varsana näyttänyt kovin suotuisalta. Sen takajalat olivat kovin kierot, mutta usean kirurgisen toimenpiteen jälkeen hevonen yllätti kaikki ja kunnostautui kouluradoilla, jopa vaativalla tasolla saakka. Kovaa kokoamista Aston takajalat eivät kuitenkaan kauaa kestäneet, joten pian ori jäi keikkumaan tyhjän pantiksi. Teurastuomiolta orin pelasti Astoon ihastunut maatilallinen, joka päätti ostaa sen itselleen. Kokeilumielessä orilla astutettiin muutama tamma, mutta ei sitä siitosorinakaan ollut järkeä pitää ja lopulta hevonen lopetettiin turhana sen ollessa vasta 9-vuotias.
eee. Benz Benz oli yksi Astalomanalla koemielessä astutetuista tammoista. Penny itse oli useita meriittejä kerännyt tamma, joka palkittiin varsana liikkeistään, nuorena ratsastettavuudestaan ja vanhemmalla iällään I-palkinnolla laatuarvostelussa. Kun kilpatuloksia ja voittoja oli kertynyt jo vino pino aina GP-tasolta saakka, oli Pennyn aika siirtyä siitostammaksi. Se ehtikin saada lähemmäs kymmenen jälkeläistä, joista suurin osa kunnostautui kouluratsastuksessa aina emänsä kanssa samalla tasolla saakka.

Jälkeläiset

Syntymäpäivä Sukupuoli Nimi Saavutukset Isä Omistaja
03.01.2020 Ori Final Mission - Next Move Cherry, VRL-12299

Kilpailukalenteri

KRJ:n alaiset sijoitukset (62 kpl)

12.01.2017 Romilly Helppo C 8/69   08.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo A 5/50
15.01.2017 Romilly Helppo C 3/69   08.02.2017 Teilikorpi Helppo A 7/50
16.01.2017 Romilly Helppo C 8/69   11.02.2017 Teilikorpi Helppo A 5/50
15.01.2017 Fiktio Helppo C 1/40   11.02.2017 Faodail Stud Helppo A 5/60
17.01.2017 Fiktio Helppo C 5/40   12.02.2017 Faodail Stud Helppo A 4/60
04.01.2017 Ruuvalli Helppo B 5/30   13.02.2017 Teilikorpi Helppo A 7/50
06.01.2017 Ruuvalli Helppo B 2/30   13.02.2017 Teilikorpi Helppo A 6/50
12.01.2017 Romilly Helppo B 3/82   14.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo A 1/60
13.01.2017 Fiktio Helppo B 3/40   15.02.2017 Teilikorpi Helppo A 3/50
17.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo B 1/52   18.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo A 5/60
18.01.2017 Fiktio Helppo B 3/40   19.02.2017 Faodail Stud Helppo A 3/38
18.01.2017 Hengenvaara Helppo B 7/50   20.02.2017 Romilly Helppo A 1/40
19.01.2017 Hengenvaara Helppo B 5/50   20.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo A 4/30
22.02.2017 Hengenvaara Helppo B 3/50   24.02.2017 Romilly Helppo A 4/40
23.01.2017 Hengenvaara Helppo B 1/50   25.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo A 5/30
26.01.2017 Hengenvaara Helppo B 2/50   02.03.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo A 3/30
25.01.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo B 1/50   27.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Vaativa B 1/30
03.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo B 7/50   28.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Vaativa B 2/30
07.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo B 1/50   21.05.2017 Kilpakeskus Stewart Vaativa B 5/75
07.02.2017 Romilly Helppo B 8/71   24.05.2017 Kilpakeskus Stewart Vaativa B 6/75
12.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo B 5/60   25.05.2017 Kilpailukalenteri Stewart Vaativa B 4/75
13.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo B 2/50   27.05.2017 Kilpakeskus Stewart Vaativa B 7/75
14.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo B 1/60   21.02.2017 Colosseum Vaativa A 5/34
17.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo B 6/60   26.02.2017 Colosseum Vaativa A 4/34
02.03.2017 Oakhill Helppo B 3/30   28.02.2017 Colosseum Vaativa A 5/34
07.03.2017 Oakhill Helppo B 5/30   21.05.2017 Kilpakeskus Stewart Vaativa A 3/34
07.03.2017 Oakhill Helppo B 4/30   22.05.2017 Adina Vaativa A 1/6
31.01.2017 Runoratsut KRJ-CUP Helppo A 9/208   23.05.2017 Adina Vaativa A 2/6
02.02.2017 Faodail Stud Helppo A 3/60   25.05.2017 Kilpakeskus Stewart Vaativa A 3/34
04.02.2017 Romilly Helppo A 6/80   29.05.2017 Kilpakeskus Stewart Vaativa A 4/34
06.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset Helppo A 5/60   30.05.2017 Kilpakeskus Stewart Vaativa A 2/34

ERJ:n alaiset sijoitukset (74 kpl)

06.01.2017 Hortensia 100cm 3/40   24.02.2017 Colosseum 120cm 3/41
08.01.2017 Hortensia 100cm 3/40   25.02.2017 Romilly 120cm 6/49
10.01.2017 Hortensia 100cm 6/40   26.02.2017 Romilly 120cm 5/36
11.01.2017 Hengenvaara 100cm 7/50   27.02.2017 Colosseum 120cm 5/41
20.01.2017 Hengenvaara 100cm 4/50   28.02.2017 Colosseum 120cm 1/41
23.01.2017 Pöllökumpu 100cm 1/29   13.02.2017 Romilly 130cm 7/60
23.01.2017 Hengenvaara 100cm 2/50   14.02.2017 Metsovaara 130cm 2/29
24.01.2017 Hengenvaara 100cm 6/50   17.02.2017 Romilly 130cm 6/48
25.01.2017 Hengenvaara 100cm 3/50   21.02.2017 Romilly 130cm 6/48
27.01.2017 Pöllökumpu 100cm 4/29   21.02.2017 Romilly 130cm 2/50
30.01.2017 Hengenvaara 100cm 4/50   22.02.2017 Colosseum 130cm 6/40
04.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 4/40   23.02.2017 Romilly 130cm 2/50
09.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 5/40   25.02.2017 Colosseum 130cm 4/40
10.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 2/40   01.03.2017 Colosseum 130cm 3/40
19.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 1/40   17.05.2017 Kilpakeskus Chermia 130cm 3/19
01.01.2017 Turmeltaja 110cm 2/30   18.05.2017 Kilpakeskus Chermia 130cm 4/20
08.01.2017 Turmeltaja 110cm 1/30   20.05.2017 Kilpakeskus Chermia 130cm 4/19
03.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 1/40   21.05.2017 Kilpailukalenteri Chermia 130cm 1/19
07.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 5/40   22.05.2017 Stratocaster 130cm 5/25
07.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 5/40   23.05.2017 Kilpakeskus Chermia 130cm 3/20
11.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 5/40   03.06.2017 Delicate 130cm 3/30
16.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 3/40   05.06.2017 Delicate 130cm 2/30
18.01.2017 Cadogan Ponies 110cm 4/40   05.06.2017 Tuiskula 130cm 3/30
05.01.2017 Romilly 110cm 5/75   06.06.2017 Tuiskula 130cm 3/30
27.01.2017 Kilpakeskus Chermia 110cm 3/46   07.06.2017 Delicate 130cm 4/30
24.01.2017 Romilly 110cm 5/56   09.06.2017 Tuiskula 130cm 3/30
03.02.2017 Turmeltaja 110cm 4/30   10.06.2017 Tuiskula 130cm 5/30
05.02.2017 Turmeltaja 110cm 4/30   14.06.2017 Delicate 130cm 2/30
06.02.2017 Turmeltaja 110cm 2/30   18.06.2017 Delicate 130cm 1/30
09.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset 110cm 1/30   20.06.2017 Tuiskula 130cm 4/30
12.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset 110cm 3/30   21.06.2017 Delicate 130cm 2/30
15.02.2017 Kievarinkujan Suomenhevoset 110cm 2/30   22.06.2017 Tuiskula 130cm 4/30
11.02.2017 Romilly 120cm 7/56   25.06.2017 Delicate 130cm 3/30
13.02.2017 Metsovaara 120cm 2/36   27.06.2017 Delicate 130cm 4/30
17.02.2017 Romilly 120cm 5/48   28.06.2017 Tuiskula 130cm 2/30
18.02.2017 Romilly 120cm 2/56   30.06.2017 Delicate 130cm 2/30
19.02.2017 Romilly 120cm 2/48   30.06.2017 Delicate 130cm 2/30

KERJ:n alaiset sijoitukset (53 kpl)

01.01.2017 Turmeltaja Helppo 4/30   16.02.2017 Romilly CIC2 2/23
02.01.2017 Turmeltaja Helppo 5/30   23.02.2017 Brotherhood CIC2 1/23
07.01.2017 Turmeltaja Helppo 1/30   21.05.2017 Adina CIC2 2/9
04.01.2017 Cadogan Ponies Helppo 5/28   01.06.2017 Kettula CIC2 2/30
06.01.2017 Cadogan Ponies Helppo 2/28   03.06.2017 Satulinna CIC2 4/30
01.01.2017 Vähäpellon Suomenhevoset Helppo 1/15   05.06.2017 Delicate CIC2 4/30
02.01.2017 Vähäpellon Suomenhevoset Helppo 3/15   06.06.2017 Kettula CIC2 3/30
04.01.2017 Vähäpellon Suomenhevoset Helppo 1/15   07.06.2017 Satulinna CIC2 3/30
06.01.2017 Vähäpellon Suomenhevoset Helppo 2/15   09.06.2017 Kettula CIC2 1/30
09.01.2017 Vähäpellon Suomenhevoset Helppo 3/15   09.06.2017 Tuiskula CIC2 5/30
07.01.2017 Littleness Helppo 1/30   10.06.2017 Tuiskula CIC2 2/30
09.01.2017 Littleness Helppo 1/30   13.06.2017 Satulinna CIC2 2/30
12.01.2017 Littleness Helppo 2/30   13.06.2017 Tuiskula CIC2 3/30
16.01.2017 Brokeback Helppo 3/30   15.06.2017 Delicate CIC2 1/30
19.01.2017 Mörkövaara Helppo 1/30   16.06.2017 Kettula CIC2 2/30
21.01.2017 Mörkövaara Helppo 5/30   16.06.2017 Tuiskula CIC2 2/30
22.01.2017 Littleness Helppo 4/30   18.06.2017 Satulinna CIC2 3/30
28.01.2017 Brokeback Helppo 4/30   19.06.2017 Delicate CIC2 3/30
29.01.2017 Littleness Helppo 1/30   20.06.2017 Satulinna CIC2 2/30
01.02.2017 Mörkövaara Helppo 3/30   20.06.2017 Delicate CIC2 1/30
19.02.2017 Cadogan Ponies CIC1 3/40   23.06.2017 Tuiskula CIC2 1/30
31.01.2017 Romilly CIC2 4/25   24.06.2017 Tuiskula CIC2 2/30
01.02.2017 Romilly CIC2 3/25   24.06.2017 Delicate CIC2 3/30
01.02.2017 Priton Budyonnys CIC2 1/21   26.06.2017 Delicate CIC2 5/30
03.02.2017 Romilly CIC2 1/25   27.06.2017 Satulinna CIC2 4/30
08.02.2017 Brotherhood CIC2 1/23   30.06.2017 Satulinna CIC2 3/30
11.02.2017 Brotherhood CIC2 1/23          

Valmennukset

Ei vielä valmennuksia


Päiväkirja

Ei vielä merkintöjä