Ravihevoskasvatus

Kilpauran päätyttyä pääsääntöisesti jokainen hevonen Karanteenissa siirtyy jalostuskäytöön. Niiden potentiaalin ja omien saavutusten perusteella niitä käytetään jalostukseen enemmän tai vähemmän ennen myymistä, eläkkeelle siirtämistä tai kuoppaamista. Kaikki tallin hevoset ovat tarjolla myös ulkopuolisille hevosille!

Suomenhevoset

Suomenhevosiin on Karanteenissa painotettu alusta saakka. Niitä onkin talli pullollaan, toinen toistaan hienompia hevosia. Karanteenissa syntyvät suomenhevoset saavan nimeensä kasvatusetuliitteen Karanteenin.

Vuonna 2019 syntyneet suomenhevoset:
-

Lämminveriset

Karanteenin toinen pääkasvatusrotu on lämminveriset ravihevoset. Suurin osa tallin ravureista on amerikkalaisia tai ranskalaisia, mutta on joukkoon eksynyt muutama vääränrotuinenkin yksilö. Lämminverivarsat saavat nimeensä kasvatusetuliitteen Quarantine's.

Vuonna 2019 syntyneet lämminveriset:
-

Shetlanninponit

Shetlanninponit tulivat mukaan Karanteenin toimintaan hieman hevosrotuja myöhemmin. Niiden kanssa on kasvatus- ja kilpatoiminta kuitenkin myös nostanut päätään ja se on laajenemassa kaiken aikaa. Karanteenissa syntyvät shetlanninponit saavat nimeensä kasvatusetuliitteen Quarantine.

Vuonna 2019 syntyneet shetlanninponit:
-

Russponit

Russit ovat tallin uusin rotuvalloitus. Niitäkin on kertynyt kuitenkin jo useita, eikä ponien määrälle näy loppua. Karanteenissa syntyvät russponit saavat nimeensä etuliitteen Karantän.

Vuonna 2019 syntyneet russponit:
-